Viktigt meddelande till våra medlemmar

Vi ber att ni går in på hemsidan och läser, innan ni mailar era frågor -
det mesta ni frågar efter har sina svar på hemsidan.

Däremot välkomnar vi alltid era synpunkter och frågor vars svar inte går att få via hemsidan. Många av frågorna ska också besvaras av era resp. lärare.

Tack för att ni läser (många gör det redan)!

BMU-konsert 20 maj kl. 18:30 i Enebykyrkans kyrksal

Måndag den 20/5 har vi bokat kyrksalen för konsert kl 18.30 på kvällen. Alla våra kursdeltagare är välkomna att delta och de som ev. inte önskar delta är välkomna att lyssna tillsammans med alla anhöriga. Under eftermiddagen kommer körerna att genrepa på ordinarie tider. Vi ska också få plats och tid för pianister och solosångare att känna på akustiken och öva att sjunga i mikrofon.

Deltagandet är frivilligt. De senaste åren har vi ofta delat på konserten i två avdelningar för att korta ner tiden för de yngsta och för att spara på syret. Vi kommer att skicka ut mer info direkt till alla deltagare när det närmar sig

BMU-konsert 17/12 2018 kl. 18.30

Måndag den 17/12 har vi bokat kyrksalen för konsert kl 18.30 på kvällen. Alla våra kursdeltagare är välkomna att delta och de som ev. inte önskar delta är välkomna att lyssna tillsammans med alla anhöriga. Under eftermiddagen kommer körerna att genrepa på ordinarie tider. Vi ska också få plats och tid för pianister och solosångare att känna på akustiken.

Deltagandet är frivilligt. De senaste åren har vi delat på konserten i två avdelningar för att korta ner tiden för de yngsta och för att spara på syret. Vi kommer att skicka ut mer info direkt till alla deltagare när det närmar sig

BMU-konsert 21/5 2018

Måndag den 21/5 har vi bokat kyrksalen för konsert kl 18.30 på kvällen. Alla våra kursdeltagare är välkomna att delta och de som ev. inte önskar delta är välkomna att lyssna tillsammans med alla anhöriga. Under eftermiddagen kommer körerna att genrepa på ordinarie tider. Vi ska också få plats och tid för pianister och solosångare att känna på akustiken.

Deltagandet är frivilligt. De senaste åren har vi delat på konserten i två avdelningar för att korta ner tiden för de yngsta och för att spara på syret. Vi kommer att skicka ut mer info direkt till alla deltagare när det närmar sig.

Lov efter påsk

Vecka 14: påsklov
Vecka 15: lov för körerna (9/4), måndagssolosångarna och pianisterna (hela veckan)
Vecka 16: enl. schema
Vecka 17: enl. schema
Vecka 18: lov måndag, tisdag (30/4 och 1/5)
Vecka 19: lov kör och måndagssolosångarna samt torsdag lov (Kristi himmelsfärds dag)

BMU-KONSERT hösten 2017

Måndag den 27/11 har vi bokat kyrksalen för konsert kl 18.30 på kvällen. Alla våra kursdeltagare är välkomna att delta och de som ev. inte önskar delta är välkomna att lyssna tillsammans med alla anhöriga. Under eftermiddagen kommer körerna att genrepa på ordinarie tider, då under kortare tid än ordinarie lektion. Vi ska också få plats och tid för pianister och solosångare att känna på akustiken.

Deltagandet är frivilligt. De senaste åren har vi delat på konserten i två avdelningar för att korta ner tiden för småsyskon och för att spara på syret. Vi kommer att skicka ut mer info när det närmar sig.

Vi är stolta över Maria Hazells senaste framgångar

Senaste singeln ”Debut” har nu efter en månad ca 1,5 miljoner lyssningar på Spotify. Liksom hennes tidigare singlar har hon själv skrivit den. Den finns också på youtube.com liksom en video där hon själv dansar.

I slutet av september sjöng hon två kvällar inför 40 000 personer/kväll i Tele2-arenan med förbandet The Knocks och öppnade för Justin Bieber! Grattis från oss!

KONSERT 5/12

Måndag 5 december kl. 18.30 ger BMU Täbys kursdeltagare konsert i Enebykyrkan för alla anhöriga. Beroende på antalet deltagare (frivilligt!) kan vi komma att dela in konserten i två delar med paus emellan så att byte av publik kan ske utan att de deltagande störs. Mer info kommer direkt hem till alla deltagare. Under eftermiddagen kommer körerna att träffas ordinarie tid, men ha en förkortad lektion.