Camilla Waltin

Lärare i solosång

Camilla har sjungit och spelat teater sedan barnsben. Hon har medverkat som skådespelare och sångare i många olika teater- och musikproduktioner genom åren, mestadels i Stockholm. Hon har även arbetat ute i landet bland annat som skådespelare i Astrid Lindgrens Värld , spelat revy i Dalarna och musikal i Malmö.     

Sin konstnärliga utbildning har Camilla fått på Stockholms Stadsteater, Teaterverkstan, Kulturamas musikallinje samt genom en mängd olika kurser inom sång, teater och även dans.

De senaste 3 åren har hon även utbildat sig till sångpedagog på Stockholms Musikpedagogiska Institut. Parallellt med utbildningen har hon undervisat barn, unga och vuxna i sång på Studiefrämjandet och Musikania i Nacka samt på Tyresö Kulturskola.

Camilla både sjunger och undervisar inom genrerna pop och rock, visa, jazz och musikal.

Hennes drivkraft som sångpedagog är fascinationen för rösten som instrument samt att få hjälpa respektive individ att utveckla sin unika röst. Hon kallar ofta sina lektioner för ”sångverkstad” för att eleven ska känna sig trygg med att våga prova sin rösts olika möjligheter.                

E-post: camillawaltin@hotmail.com